Storkonserter flyttes til 2021!

Manic Street Preachers, AURORA, SWANS og fleste av de store konsertene som skulle finne sted i Borggården og Nidarosdomen i sommer, flyttes til neste års festival. 

Mange ble skuffet da de største konsertene under sommerens Olavsfest ikke kunne gå av stabelen på grunn av smittevernhensyn. Det er derfor utrolig gledelig for oss å kunne slå fast at de aller fleste av konsertene som skulle ha funnet sted sommeren 2020, flyttes til Olavsfest 2021! 

Dette gjelder Borggårdskonsertene med Manic Street Preachers/Ole Paus & Motorpsycho, Aurora og Bowie in Berlin med Trondheim Symfoniorkester.

Det samme gjelder urframføringen av konsertforestillingen «Dronningoffer» med Nina Persson i Nidarosdomen, konserten med amerikanske SWANS samme sted, samt Stefan Sundström i Vår Frue kirke.

Nye datoer i 2021:

Dronningoffer, Nidarosdomen, onsdag 28.07.2021
Stefan Sundström, Vår Frue kirke, fredag 30.07.2021
Manic Street Preachers / Ole Paus & Motorpsycho, Borggården, lørdag 31.07.2021
Aurora, Borggården, søndag 01.08.2021
SWANS, Nidarosdomen, 2021. Konkret dato kommer om noen dager.
TSO: Bowie in Berlin, Borggården, tirsdag 03.08.2021

Vi jobber fortsatt hardt med å få flyttet den utsolgte konserten med YUSUF/CAT STEVENS i Borggården. Resultatet er imidlertid usikkert på nåværende tidspunkt, nærmere beskjed om denne konserten kommer så snart vi vet mer.

De mange som allerede har kjøpt billetter til konsertene i 2020, vil kunne benytte billettene i 2021 i stedet! Disse trenger ikke foreta seg noe.

Refusjon tilbys alle som ikke ønsker å bruke billettene neste år, detaljert info om dette blir sendt ut på epost til alle billettkjøpere.

Olavsfest 2020 er ikke avlyst

Olavsfest 2020 er imidlertid IKKE avlyst, vi arrangerer alternativ festival også i sommer. Hver kveld under festivaluka presenterer vi en flott konsert fra Nidarosdomen. Uten publikum, men med profesjonell flerkameraproduksjon som kringkastes direkte. I tillegg blir det overført daglige Vestfrontmøter og andre arrangement.
Fullt program for 2020 og detaljer rundt hvordan dette formidles, slippes snart.