Praktisk info

Kjøpe billetter

Du kan kjøpe billetter gjennom våre programsider, på ticketmaster, på telefon +47 815 33 133 og i skranken på Trondheim Torg.  I festivalperioden er salgsboden på Ytre Kongsgård åpen fra 28.07-03.08 kl. 11.00 til 1 time etter siste konsertstart i Borggården. Det er i tillegg dørsalg på Byscenen og i Vår Frue Kirke. Vi gjør oppmerksom på at dørsalgsprisen er 50 kr. dyrere enn prisen på forhåndskjøpte billetter. Billetter til kinoforestillingene kjøpes via trondheimkino.no.

Innslipp

Innslipp til konserter er 30 minutter før start (90 minutter før start i Borggården og på Byscenen). Det er av sikkerhetshensyn ikke tillatt med paraplyer eller stoler i Borggården. Vi anbefaler å være ute i god tid til konsertene i Borggården for å være sikret inngang til konsertstart.

Annen viktig informasjon

Barn under 3 år går gratis

Det er ingen aldersgrense på arrangementene under Olavsfest med unntak av Byscenen som har 18 års aldersgrense

Plasser

I Vår Frue kirke og Nidarosdomen er det nummererte plasser.  Øvrige festivalarenaer har unummererte plasser. I Borggården er det kun ståplasser, unntatt på Allsang i Borggården.

Transport

De fleste av våre arrangement foregår i Trondheim sentrum. Derfor oppfordrer vi alle til å benytte seg av AtBs tilbud og reise kollektivt til festivalen. Les mer om rutetilbudet, billetter og priser i Trondheim og Trøndelag på atb.no eller ring ruteopplysningen 177 / 02820.

Andre arrangementer

Billetter til museer, utstillinger og liknende kjøpes ved inngangen til arenaen. Omvisning i Nidarosdomen kjøpes i Nidarosdomens besøkssenter på Vestfrontplassen.