Praktisk info

Kjøpe billetter

Du kan kjøpe billetter gjennom våre programsider, på ticketmaster, på telefon +47 815 33 133 og i skranken på Trondheim Torg.
Billetter til kinoforestillingene kjøpes via trondheimkino.no

Plasser

I Vår Frue kirke, Nidarosdomen og Olavshallen er det nummererte plasser.  Øvrige festivalarenaer har unummererte plasser. I Borggården er det kun ståplasser, unntatt på Allsang i Borggården og Bowie in Berlin.

Andre arrangement

Billetter til museer, utstillinger og liknende kjøpes ved inngangen til arenaen. Omvisning i Nidarosdomen kjøpes i Nidarosdomens besøkssenter på Vestfrontplassen.

Innslipp

Innslipp til konserter er 30 minutter før start (Borggården åpner 19.00. Det er av sikkerhetshensyn ikke tillatt med paraplyer eller stoler i Borggården. Vi anbefaler å være ute i god tid til konsertene i Borggården for å være sikret inngang til konsertstart.

Annen viktig informasjon

Barn under 3 år går gratis

Det er ingen aldersgrense på arrangementene under Olavsfest med unntak av Byscenen som har 18 års aldersgrense

Transport

De fleste av våre arrangement foregår i Trondheim sentrum. Derfor oppfordrer vi alle til å benytte seg av AtBs tilbud og reise kollektivt til festivalen. Les mer om rutetilbudet, billetter og priser i Trondheim og Trøndelag på atb.no eller ring ruteopplysningen 177 / 02820.

Togstasjon ligger 15 minutters gange fra festivalområdet. Rutetider og billetter på vy.no

Trondheim Bysykkel tilbyr bysykkelpass som gir ubegrenset tilgang til bysykkel under hele festivaluka for 129,-. Du kan låse ut og levere bysykkel i 55 stasjoner plassert rundt om i hele byen. Les mer om bysykkel og få stasjonsoversikt på trondheimbysykkel.no. Ønsker du å forhåndskjøpe pass? Kontakt post@trondheimbysykkel.no