Praktisk info

Billetter

Billetter kan kjøpes følgende steder:  

  • Ticketmaster.no/olavsfest 
  • Infoskranken på Trondheim Torg 
  • Olavsfestdagenes salgsbod: se olavsfest.no eller festivalapp for plassering og åpningstider. 
  • Billetter til museer, utstillinger eller liknende kjøpes ved inngangen til arenaen. 
  • Omvisning i Nidarosdomen kjøpes i Nidarosdomens besøkssenter på Vestfrontplassen 

Ledsagerbevis: 

Olavsfest aksepterer ledsagerbevis på alle sine arrangement. Du betaler kun billettavgift for ledsagerbilletten. Alle billetter kan kjøpes på utsalgssted og ticketmaster.no  

Smittevern

Alle våre arrangement gjennomføres med et godt smittevern. Tiltakene følger både anbefalte og pålagte tiltak – disse kan eventuelt endres på kort varsel ift den gjeldende smittesituasjon i Trondheim. 

Vi ber om at alle våre gjester følger helsemyndighetenes anbefalinger med hensyn til hygiene, avstand og andre aktuelle tiltak – rensestasjoner vil bli utplassert og vi ber alle om å holde seg hjemme om de har influensalignende symptomer.  

Hvilke konserter er avlyst i 2021?

Følgende arrangement er avlyst:

AURORA

Ole Paus & Motorpsycho// Manic Street Preachers

TSO Bowie in Berlin

Kari Bremnes og Allsang ble først avlyst i Borggården, men ble så satt opp igjen på samme arena i ett mindre format på grunn av smitteverntiltakene.

Alle som har kjøpt billetter til AURORA, Ole Paus & Motorpsycho// Manic Street Preachers og TSO Bowie in Berlin er kontaktet på e-post og pengene er refundert automatisk fra Ticketmaster.

Hva skjer under Olavsfest 2021?

Olavsfest 2021 by på en fysisk festival som vil prege store deler av sentrum. Det blir mange flotte konserter, det blir gratis samtaleprogram gjennom hele dagen, alle dager, med Vestfront­møtet i spis­sen, det blir et rikt familieprogram og en rekke utstillinger på ulike arenaer i byen.

Det blir en mindre konsertscene i Borggården, der det blir Vestfrontmøtet og en konsertrekke.

Olavsfest 2021 åpner med gratis frokost på Lian og pilegrimsvandring mot Nidarosdomen, med ulike arrangement under­veis. Alle er velkomne til å delta på vandringen eller bare møte opp på vestfront­plassen kl. 13, når statsminister Erna Solberg holder åpningstalen, før artisten Moddi, som på det tidspunktet har vand­ret i 37 dager fra Oslo til Nidaros, urfremfører en rykende fersk salme om årets tema, Rettferdighet.

Hva gjør jeg om jeg ønsker å refundere billetten min?

Dersom smittevernhensyn gjør at Olavsfest ikke kan arrangere konsertene som planlagt, blir det mulig å få refundert kjøpet

Ta kontakt på info@olavsfest.no ved spørsmål.

Kan jeg kjøpe billetter til 2021?

Ja, det kan du😊

Billetter finner du her :

https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=olavsfest

Frivillig

På grunn av fortsatt usikkerhet rundt smitteverntiltakene og smitterisiko, kan vi dessverre ikke åpne for å rekruttere frivillige til Olavsfest 2021.

- KUNST OG KULTUR SOM GJØR VÅR FORESTILLINGSVERDEN STØRRE.