Presseinfo

Vi ønsker media velkommen til Olavsfest 2024, 28. juli til 3. august!

Akkrediteringen for neste års festival åpner våren 2024.

Generell info til presse:

OLAVSFEST er en verdibasert festival som arrangeres årlig mellom 28. juli og 3. august. Ei uke fylt med fest og folkeliv, med kvalitetskonserter og samtaler, med mangfoldige kunst- og kulturuttrykk. Olavsfest er en inkluderende arena for refleksjon rundt verdispørsmål og menneskerettigheter som er relevante for alle mennesker, uavhengig av hva du tror på. Olavsfest er knyttet til Nidarosdomen som et nasjonalt kirkelig og kulturelt kraftsentrum, forankret i den tusenårige olsoktradisjonen.

Vi ønsker å legge til rette for at media kan gjøre en best mulig jobb før og under festivalen.

Om dere ønsker å intervjue eller lage stoff på noen av våre artister eller andre gjester, på forhånd eller underveis, bistår vi gjerne med å opprette kontakt og bidra med materiale og informasjon.

Dersom noen har behov for assistanse når det gjelder reise, opphold eller andre praktiske utfordringer rundt besøket, ta kontakt så skal vi hjelpe så godt vi kan. Meld også fra dersom dere trenger spesiell tilrettelegging på eller nær festivalområdet. Dersom noen ønsker opptak fra konserter, ta kontakt så snart som mulig slik at vi får sjekket muligheten for dette i god tid. Opptak av lyd/levende bilder er strengt regulert i henhold til rettighetshavere. Opptak av lyd og video skal klareres med med oss på forhånd.

www.flickr.com/olavsfest finner du nedlastbare bilder fra våre festivalfotografer i høyoppløselig format. Disse kan brukes vederlagsfritt så sant de brukes i forbindelse med omtaler av Olavsfest. Husk å kreditere fotograf/Olavsfest.

Olavsfest huser årlig rundt 200 store og små arrangement, og det er ikke lett å få oversikt over alt. Spør oss gjerne om ideer til innhold og vinklinger. Se også våre hjemmesider og vår app for program og bakgrunnsinformasjon om våre artister og gjester.

Vi ses på festival!

Vegard Enlid
Kommunikasjonsansvarlig, Olavsfest
Epost: vegard@olavsfest.no