Presseinfo

Vi ønsker media velkommen til Olavsfest 2024, 28. juli til 3. august!

Akkrediteringen for 2024 er åpen – søk om akkreditering her

Generell info til presse:

OLAVSFEST er Trondheims store byfestival. En verdibasert kulturfestival som skal skape refleksjon rundt menneskerettigheter og verdispørsmål som er relevant for alle mennesker, helt uavhengig av hvem du er eller hvilken bakgrunn du har.
Dette gjør vi gjennom konserter, et mangfoldig kulturuttrykk og et omfattende samtaleprogram som reflekterer over et årlig tema.

Vi ønsker å legge til rette for at media kan gjøre en best mulig jobb før og under festivalen.

Om dere ønsker å intervjue eller lage stoff på noen av våre artister eller andre gjester, på forhånd eller underveis, bistår vi gjerne med å opprette kontakt og bidrar med bilder og bakgrunnsinformasjon.

Dersom noen har behov for assistanse når det gjelder reise, opphold eller andre praktiske utfordringer rundt besøket, ta kontakt så skal vi hjelpe så godt vi kan. Meld også fra dersom dere trenger spesiell tilrettelegging på eller nær festivalområdet. Dersom noen ønsker opptak fra konserter, ta kontakt så snart som mulig slik at vi får sjekket muligheten for dette i god tid. Opptak av lyd/levende bilder er strengt regulert i henhold til rettighetshavere. Opptak av lyd og video skal klareres med med Olavsfest på forhånd.

www.flickr.com/olavsfest finner du nedlastbare bilder fra våre festivalfotografer i høyoppløselig format. Disse kan brukes vederlagsfritt så sant de brukes i forbindelse med omtaler av Olavsfest. Husk å kreditere fotograf/Olavsfest.

Olavsfest huser årlig rundt 200 store og små arrangement, og det er ikke lett å få oversikt over alt. Spør oss gjerne om ideer til innhold og vinklinger. Se også våre hjemmesider og vår app for oppdatert program og bakgrunnsinformasjon om våre artister og gjester.

Vi ses på festival!

Vegard Enlid
Kommunikasjonsansvarlig, Olavsfest
Epost: vegard@olavsfest.no