Praktisk info om Olavsfest 2021

Her finner du all praktisk info om Olavsfest 2021.

Smittevern 

Alle våre arrangement gjennomføres med et godt smittevern. Tiltakene følger både anbefalte og pålagte tiltak – disse kan eventuelt endres på kort varsel ift. den gjeldende smittesituasjon i Trondheim.

Vi ber om at alle våre gjester følger helsemyndighetenes anbefalinger med hensyn til hygiene, avstand og andre aktuelle tiltak – rensestasjoner vil bli utplassert og vi ber alle om å holde seg hjemme om de har influensalignende symptomer.

Vi oppforderer ellers til at alle besøkende følger gode smittevernrutiner med håndvask, rens og avstand.

Les mer om smittevern her.

Åpningsarrangementet

Grunnet hensyn til smittevern har vi kun mulighet til å servere frokost til 200 personer på et avgrenset område på Lian. Det er ingen påmelding til arrangementet.

Les mer om Åpningsarrangementet her.

Konserter i Borggården

På de stående konsertene med Kari Bremnes, Frida Ånnevik og Stefan Sundström i Borggården vil det være krav om gyldig koronasertifikat. Om du ikke er vaksinert og mangler dette så vil vi tilby hurtigtest for samme formål.

Teststasjon

Vår teststasjon ligger i Ytre Kongsgård og vil være åpent på konsertdager i tidsrommet 14:00-18:00. Hurtigtest for adgang til våre konserter er kostnadsfrie for våre gjester.

Hva er et gyldig koronasertifikat?

Dersom du har fått 1 av 2 doser vaksine, vil du få gyldig koronasertifikat når det er gått 3 uker etter vaksinasjonen. Du vil også få gyldig koronasertifikat om du har hatt korona de siste 6 månedene. 

Du kan vise fram sertifikatet digitalt, laste det ned på mobil, PC eller nettbrett eller ta en utskrift av sertifikatet på papir. Det er også laget en løsning for deg som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett, og dermed ikke har tilgang til helsenorge.no. Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no.

Adgang ved gratisarrangement

Ingen av Olavsfests gratis arrangementer krever forhåndspåmelding. Av hensyn til smittevern er det begrenset med kapasitet på våre arrangementer, vi anbefaler derfor at du møter opp i god tid om du ønsker å sikre deg plass. Ved ankomst vil det være smittevernsregistrering gjennom QR-kode ved inngangen hvor våre verter vil bistå deg ved behov.

Strømming av arrangement

Noen av arrangementene på Olavsfest vil strømmes, og her finner du en oversikt over hvor og når.

Les mer og få oversikt her

App 

Last ned Olavsfest appen, der finner du all informasjon du trenger til årets festival, lett tilgjengelig.

Last ned Olavsfest appen her.