Min tro på Olavsfest

I serien Min tro på Olavsfest samtaler Vårt Land-journalist Alf Kjetil Walgermo med fem profilerte personer om tro, tvil og eksistensielle spørsmål.

Min tro finner sted i Kirkehagen ved Waisenhuset ved Nidarosdomen daglig kl. 15 under årets Olavsfest.

Samtalene strømmes direkte på Adressa.no/olavsfest men vi åpner også 100 plasser for publikum. Ønsker du å være tilstede, fyll ut registreringsskjema på denne lenken:

http://ark.pm/5pob8Program 2020:


Onsdag 29.07: Marthe Valle
Den Spellemannprisvinnende artisten og låtskriveren fra Harstad har i mange år markert seg også som solidaritetsarbeider og aktivist med sterkt engasjement for flyktninger og det palestinske folket. Valle har også skrevet årets bestillingssalme til Olavsfest, «Ære være vi».

Torsdag 30.07: Solfrid Molland
Sanger, musiker og komponist som har gitt ut flere album med sigøynersanger og egne komposisjoner inspirert av europeiske katedraler. Prosjektene hennes er bygd på en dyp kjærlighet til og fordypning i den europeiske musikkulturen – fra det klassiske til gatemusikken.

Fredag 31.07: Olav Fykse Tveit
Nyvalgt preses i Bispemøtet i Den norske kirke. Fra 2010 til 2020 var han generalsekretær i Kirkenes Verdensråd, en organisasjon med en halv milliard medlemmer verden over. Luthersk teolog som blant annet også har ledet dialoggruppen mellom Islamsk Råd Norge og Mellomkirkelig råd.


Lørdag 01.08: Tord Gustavsen
Jazzpianist som har fått strålende mottakelse verden over, vunnet Spellemannpris og høstet mange andre utmerkelser. Albumet «The Ground» med Tord Gustavsen Trio fra 2005, er den eneste norske jazzutgivelsen som har toppet VG-lista. Gustavsen er kjent for sitt vakre, sofistikerte og elegante spill, der elementer fra jazzhistorien smelter sammen med et lyrisk og «nordisk» sound.

Søndag 02.08: Haddy Njie
En av våre mest profilerte og folkekjære tv-programledere, som blant annet har ledet Eurovision og Idrettsgallaen. Har også en lang karriere som skrivende journalist, skribent, forfatter, skuespiller og artist.

Mandag 03.08 sendes en av samtalen i reprise.

Velkommen!