Highasakite + special guest Amanda Tenfjord // UTSOLGT

Det er duket for en magisk kveld når fantastiske Highasakite gjester Borggården under Olavsfest.

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, er et av landets mest populære live-acts klare for å legge ut på veien igjen. Med de nye singlene Out of Order og Elastic State of Mind, som ble spilt hyppig på radio gjennom våren og sommeren 2018, er Highasakite tilbake for fullt. Elastic State of Mind nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holdt topplasseringen i flere måneder.

De nye singlene har vist en utvikling av Highasakites lydbilde, samtidig som den tar en mer organisk retning enn deres forrige album Camp Echo (2016) og det Stargate-produserte sidesporet 5 Million Miles (2017). Slik minner den samtidig mer om de store og åpne lydbildene Highasakite studerte på det svært kritikerroste albumet Silent Treatment fra (2014), som lå på VG-lista i over hundre uker. Samtidig som de har tatt noen kvantesteg videre og dyrket sine egne ideer til fulle.

De siste årene har Highasakite spilt på landets aller største scener og festivaler. Camp Echo-turneen varte i halvannet år, og inneholdt blant annet en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, headliner-spotter på festivaler som Øya, Bergenfest og UKA i Trondheim, og internasjonale festivaler som Glastonbury, Latitude (UK), Hurricane (DE), Roskilde (DK) and Field Day (AUS), samt utsolgte konserter i UK, USA og Australia.

Highasakite har blitt kjent for sine fantastiske sceneopptredener med storslåtte produksjoner og innlevelse på scenen, og nå besøker de de største byene i Norge utover våren og sommeren og møter publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

AMANDA TENFJORD

22 år gamle Amanda Tenfjord fra Ålesund var et hett tips for hvem man skulle se opp for i 2018. Ikke bare har hun spilt strålende konserter og vist seg frem på blant annet by:Larm, Trondheim Calling og Klubbøya, samt mottatt Forbildeprisen (2017) og streamet i hopetall på egen hånd, men også utenlandsk musikkbransje har fått øynene opp for Ålesund-jenta. Som selveste NME skrev: “There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eye on in the year ahead”.

Til nå har Amanda Tenfjord sluppet to singler via Propeller Recordings – First Impression og No Thanks, begge listet på riksdekkende radio og flittig spilt her til lands. De forrige singlene fikk også spilletid på BBC Radio 1’s Best New Pop, sammen med spins hos Huw Stephens, Annie Mac og Phil Taggart.

Det er heller ikke lenge siden vi kunne melde at Ålesund-jenta hadde signert med det svært anerkjente bookingselskapet United Talent for Europa, Australia og Asia.

Billettpris: Kr 595.- inkl avgift
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Dørene åpner kl 19.00, konsertstart 20.30
Ståplasser