Opplev en historisk middag med en av Norges mest talentfulle kokker, Håvard Werkland, lørdag 3. august i den storslåtte Herresalen i Erkebispegården.
Werkland (bildet), som denne vinteren skal representere Norge i Bocuse d’Or i Lyon, som er verdensmesterskapet i kokkekunst, har satt sammen en utsøkt 4-retters meny spesielt for denne kvelden.
Dette eksklusive arrangementet er et samarbeid mellom Olavsfest, Britannia Hotel og Oi! Trøndersk Matfestival, og finner sted rett før konserten med Bigbang i Borggården. Gjestene kan derfor se frem til en kveld fylt med både kulinariske opplevelser og musikalsk underholdning.
Vi er stolt av å presentere denne middagen med Håvard Werkland som også er årets festivalprofil for matfestivalen. Bli med på en uforglemmelig aften og feire trøndersk matkultur på sitt aller beste.
Meny – Håvard Werkland Herresalen 3. august
«Smak av Trøndelag»
Erter & ost
**
«Kveite «ceviche»»
Agurk, stikkelsbær & aji amarillo
**
«Kalveculotte»
Kål, løk & potet
Kalvesjy m/madeira
**
«Sommerminner»
Jordbær, mascarpone & havre