Bli frivillig

Vil du bli kjent med mange flotte mennesker og få en uforglemmelig sommeropplevelse? Hvert år trenger vi rundt 400 frivillige som ønsker å lage folkefest i Trondheim.
Til gjengjeld får du fri inngang på alle arrangementer såfremt det er ledige plasser.

Søknadsskjema for 2020 åpner 1.april 2020

FACEBOOK-GRUPPE FOR FRIVILLIGE

Spørsmål ? Send e-post til frivillig@olavsfestdagene.no

Goder og plikter

Å være frivillig på Olavsfestdagene gir mange goder og muligheter. Nedenfor viser vi en oversikt over goder og plikter for frivillige.

  1. Som frivillig får du akkreditering. Det betyr at du går gratis inn på alle arrangementer såfremt det er ledige plasser. For å få akkreditering, forplikter du deg til å jobbe minimum 20 timer.
  2. En vanlig vakt er seks til åtte timer. Det vil si at du må regne med å jobbe tre til fire vakter.
  3. Du vil få tilsendt vaktlisten før 20. juli. Olavsfestdagene er ansvarlig for at du får mange nok arbeidstimer. Hvis du takker nei til de vaktene du får tilbud om, kan frivilligkoordinator eller gruppeleder trekke tilbake akkrediteringen din.
  4. Du vil få gratis mat når du er på jobb under festivalen.

For å være frivillig under Olavsfestdagene, må du ha telefon og e-post som sjekkes regelmessig. All kommunikasjon med de frivillige før festivalen skjer per telefon og e-post. Den informasjonen du legger inn i søknadsskjemaet vil bli lagret av Olavsfestdagene. Dette er nødvendig for å lette kommunikasjonsflyten før, under og etter festivalen.

Frivilligsøknadene i Olavsfestdagene behandles fortløpende utover våren. Frivillige som har vært med på festivalen tidligere mottar bare informasjon per e-post. Frivillige som ikke har vært med på Olavsfestdagene tidligere vil bli kontaktet av gruppeleder eller frivilligkoordinator før godkjenning.

Når du sender inn en frivilligsøknad, aksepterer du de betingelsene som gjelder. Hvis du ønsker å trekke søknaden din som frivillig, sender du en e-post til frivillig@olavsfestdagene.no snarest.