Forvandling i koronaens tid

I fjor handlet det om forvandling på Olavsfest. Nå, i denne tiden, opplever vi alle en ekstrem forvandling som ingen av oss har kunnet forutse. En forvandling som preger vår hverdag, vårt arbeid og hele vår verden.

Olavsfest 2020 ligger noen måneder fram i tid, og vi arbeider fortsatt for at festivalen skal finne sted i perioden 28. juli til 3. august.

En eventuell endring på dette vil komme som en avgjørelse fra lokale eller nasjonale helsemyndigheter. Skulle det skje, vil vi informere alle våre gjester, leverandører, artister, frivillige og samarbeidspartnere så raskt som mulig.

Det kan også hende at enkelte artister vil avlyse sine planlagte konserter til sommeren. Dersom dette skjer for noen av artistene på Olavsfest 2020, vil vi gi dere informasjon om dette og ta kontakt med alle som har kjøpt billett til den eventuelt avlyste konserten.

Foreløpig må vi alle sette vår ære i følge myndighetenes pålegg og anbefalinger, vaske hendene, møte så få som mulig, støtte dem som trenger det og holde god kontakt med hverandre på digitalt vis.