Tilbakeblikk på Olavsfest 2022


Etter to år der pandemien har lagt sterke begrensinger på måten vi kan samles og møtes på, har det vært helt fantastisk å endelig kunne arrangere Olavsfest slik den skal være: Tette møter og bånd mellom mennesker, mellom artist og publikum. Det har vært fantastisk å være tilbake til det normale, fantastisk å endelig være midt i vrimmelen igjen og kjenne varmen fra dere alle sammen.

Gjennom sju dager og nesten 200 store og små arrangementer har vi, i festivalens 60. år, prøvd å skape mening gjennom å gi dere kunst og kultur som gjør vår forestillingsverden større. Fra store konserter med verdensstjerner som Björk, til mektige urframføringer under det spektakulære kunstverket Gaia i Nidarosdomen til nære samtaler med mennesker med sterke historier – alt med årets festivaltema HÅP som rød tråd.

For håpet finnes i mellomrommet. Håpet finnes der hvor tanker, følelser, erfaringer og virkelighetsoppfatninger blandes, endres og fornyes. Det er der alt det spennende skjer.

Se våre bilder fra årets festival!

Nå er vi litt slitne, men mest glade og utrolig takknemlige overfor våre fantastiske artister, gjester, samarbeidspartnere og publikum. Vi har hatt nydelige og innholdsrike dager sammen med dere, og gleder oss allerede til neste års festival.

Vi sees igjen i 2023 – inntil da: Ta vare på mellomrommet!

Hjertelig hilsen fra alle oss i Olavsfest. 🙏