Smittevern

Alle våre arrangement gjennomføres med et godt smittevern. Tiltakene følger både anbefalte og pålagte tiltak – disse kan eventuelt endres på kort varsel ift. den gjeldende smittesituasjon i Trondheim.

Vi ber om at alle våre gjester følger helsemyndighetenes anbefalinger med hensyn til hygiene, avstand og andre aktuelle tiltak – rensestasjoner vil bli utplassert og vi ber alle om å holde seg hjemme om de har influensalignende symptomer.

Registering med QR-kode

Vi vil ikke ha forhåndsregistrering på våre arrangementer, men ved de fleste av våre arrangementer må du registrere ditt besøk i vårt smittesporingssystem ved ankomst via QR-kode. Våre verter vil rettlede deg og bistå ved behov.

Hurtigtesting og gyldig koronasertifikat ved konserter i Borggården

På de stående konsertene med Kari Bremnes, Frida Ånnevik and Stefan Sundström i Borggården vil det være krav om gyldig koronasertifikat. Om du ikke er vaksinert og mangler dette så vil vi tilby hurtigtest for samme formål.

Vår teststasjon ligger i Ytre Kongsgård og vil være åpent på konsertdager i tidsrommet 14:00-18:00. Hurtigtest for adgang til våre konserter er kostnadsfrie for våre gjester.

Vi oppforderer ellers til at alle besøkende følger gode smittevernrutiner med håndvask, rens og avstand.

Velkommen til Olavsfest og våre trygge arrangementer.

Info om gyldig koronasertikat

Dersom du har fått 1 av 2 doser vaksine, vil du få gyldig koronasertifikat når det er gått 3 uker etter vaksinasjonen. Du vil også få gyldig koronasertifikat om du har hatt korona de siste 6 månedene.

Du kan vise fram sertifikatet digitalt, laste det ned på mobil, PC eller nettbrett eller ta en utskrift av sertifikatet på papir. Det er også laget en løsning for deg som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett, og dermed ikke har tilgang til helsenorge.no. Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no.

Oppdatert informasjon om smittevern blir lagt ut på disse sidene.

- KUNST OG KULTUR SOM GJØR VÅR FORESTILLINGSVERDEN STØRRE.