The Flying Seagulls

De har reist verden rundt for å spre latter og glede blant de som trenger det aller mest. Nå kommer The Flying Seagulls tilbake til Olavsfest.

Flying Seagulls skaper liv og røre på Ytre Kongsgård hele dagen fra 10-18 mandag 1., tirsdag 2. og onsdag 3. august. Disse dagene har de også GRATIS sceneshow kl. 12 og 15!

Flying Seagulls Norge er en humanitær organisasjon som arbeider for barns rett til lek, latter og glede. De besøker barn i sårbare situasjoner og gjennom forestillinger, musikk, sirkus, magi og leker jobber de for å skape øyeblikk der barn kan være barn.

Den internasjonale organisasjonen har møtt 300 000 barn de siste 14 årene, og de har siden 2015 fokusert på å hjelpe barn på flukt. I Norge besøker de skoler, barnehager, institusjoner, asylmottak, festivaler og nabolag, og vårt mål er å spre glede og latter til de som trenger det aller mest.

Flying Seagulls var en suksess i fjor, og i år kommer de tilbake til Olavsfest med både Bussen Blåmåka og det blå teltet! Her vil det være aktivitet, forestillinger, sirkus og lek gjennom hele dagen.

Gjengen har med seg all sin energi, glede og lekenhet, og de lover at det aldri blir kjedelig. Kom innom og delta på en av forestillingene, eller lær sirkusferdigheter til heseblesende Balkan-musikk!