Olavsmarkedet 2022

Håndverkere, organisasjoner, debatter og et mylder av aktiviteter – velkommen til Olavsmarkedet 2022!

Olavsmarkedet befinner seg midt i hjertet av Olavsfest, der det slynger seg rundt i områdene ved Nidarosdomen.

I århundrer har pilegrimer kommet til Nidaros. Omkring pilegrimsmålet, katedralen, har de kunnet besøke salgsboder og kjøpe håndverksvarer av høy kvalitet. Dette kan man også få oppleve i 2022!

Bodselgerne på Olavsmarkedet er nøye utplukkede håndverkere som tilbyr kvalitetsprodukter som de ofte har laget selv. Her kan dere treffe igjen noen kjente og kjære selgere, men også få gleden av å oppdage nye selgere og produkter.

Olavsmarkedet er imidlertid ikke bare et marked med varer og produkter, det er også et sted der du kan komme for å få nye impulser, opplevelser og møte mennesker.

I år har vi invitert inn flere organisasjoner til markedet, hvor publikum kan slå av en prat med dem om deres aktiviteter og verdier. Flere av organisasjonene bidrar også med aktiviteter på markedet.

På tre scener kan man oppleve debatt, refleksjoner og underholdning. Nytt i år er at vi bygger opp en scene midt i Domkirkeparken. Her vil man oppleve både debatter, musikk og daglige boksigneringer.

Barna kan også glede seg til markedet. For dem arrangerer vi daglig flere barneforestillinger på Ytre Kongsgård. Her kan man få gjensyn med NRK Superbussen, som kommer med Fantorangen, BliME-dans og programlederne Selma og Matias. Gjøglerne i The Flying Seagulls vender også tilbake etter suksessen i fjor. I tillegg tilde store forstillingene har vi også lagt til rett for de små magiske øyeblikkene med mange aktiviteter for barna rundt om på markedet.

Åpningstider:

28.juli – 3.august kl. 10.00-18.00

DELTAKERE PÅ OLAVSMARKEDET 2022:

Gottköping
Ocarinas Arpad Takacs
Bakklandet delikatesser
NMS – Norske Misjonsselskap
Leger Uten Grenser
Litteraturhuset i Trondheim
Sjømannskirken – Norsk kirke i utlandet
Hospiceforum Norge
Amfora Design
Beate Lund Kristiansen
Holum Gård
Ragnhild Tekstildesign
Gebo Design, Eli Næss
Himalaya Møre
Tautra Mariakloster
Ingjerd Broch
Marthe M. Maalø
Nennsom
Buvik Design
Ren Fryd
Vevstova, Ranveig Lunestad
Benarik Art
Torild Velure
Rirkula
Vevstua v/ Anne Mærli
ZLata Lazareva, Gaver fra hjertet
Organisasjonsteltet: Ny organisasjon hver dag