Byscenen: Stefan Sundström

Byscenen og Olavsfest presenterer solokonsert med Stefan Sundström onsdag 29. juli for et levende publikum!

Stefan Sundström deltar på nettkonserten «Allsang fra Domen» 29. juli, samme kveld kan du også oppleve ham solo og i levende live på Byscenen!

NB! Det er kun 200 billetter i salg fordelt på unummererte sitteplasser i sal og på galleri.

På grunn av smittevernanbefalinger besluttet Olavsfest tidligere i vår å gjennomføre festivalen i all hovedsak som en streamingfestival med flerkameraproduksjon. Da myndighetene siden har åpnet for arrangement med inntil 200 gjester, har Byscenen og Olavsfest grepet anledningen til å inngå et samarbeid.

Blant artistene som allerede skal gjøre streamingkonserter fra Nidarosdomen under Olavsfest, hadde noen av dem lyst og anledning til å gjøre en ekstra konsert i løpet av uka. Denne gangen for et tilstedeværende og levende publikum!

Svenske Stefan Sundström har vært en prisbelønnet visepopartist i 30 år, med et godt fundamentert utgangspunkt både i den svenske visetradisjonen og i punken.

Med hverdagslige, underfundige tekster har Sundstrøm kommentert både samfunnet og det lille mennesket. Alltid med hjertet på det rette stedet.

Gjennom hans viser og tekster har vi fått møte figurene Jan Banan, Gubben Grå og Sabina. Men vi har også fått møte oss selv og med glimt i øyet sett hvordan livet kan gå.

I fjor kom han med albumet «Domedagspredikan», en tittel som taler sitt tydelige språk om hvor Sundström mener verden er på vei. Eller rettere sagt, dommedag har vært noe man har måttet leve med lenge – i andre deler av verden. Nå banker den sin krokete finger også på vår dør, til oss velfødde i vesten. Plata blir av mange karakterisert som en av hans aller beste utgivelser.

Smitteverninfo fra Byscenen:

Vi følger selvfølgelig alle smittevernregler og vil plassere ut håndsprit stasjoner ved inngang, barer og toalett. Vi har eget vakthold som passer på publikum og hvilke soner de kan bevege seg i. I perioden fremover ønsker vi ikke kontanter som betalingsmiddel i våre barer, kun kort. Dette gjelder også i forhold til billetter. Kjøp på forhånd og last opp til din mobil. Garderobe vil ikke være åpen i denne perioden.

– Dørene åpner kl. 20:30
– Konsertstart kl. 21:15